torsdag 31 januari 2013

Lite barnvagnstankar

Var och tittade på barnvagnar idag och fastnade precis som tidigare för Brio-vagnarna. Stod och dreglade både på en Brio Happy (som prinsessan Estelle cruisar runt i) och en Brio Kombi. Sambon var inte med, så jag tog foton och under kvällen har vi diskuterat och surfat runt för att hitta recensioner.
Lutade först åt Happyn, men sedan vi läst lite mera började Kombin bara låta bättre och bättre. Dessutom var den lite billigare.
På lördag skall vi och titta igen, tillsammans. Och om vi gillar någondera lika mycket då så kommer vi säkert att beställa direkt. Om ni har erfarenheter av någondera vagnen får ni gärna kommentera!

Babyskyddet som jag skrev om tidigare, köpte vi begagnat. Årsmodellen var 2010, så det finns ännu god marginal av den 5-åriga livstiden. Dessutom har vi noga intervjuat dem som vi köpt av (som inte är totala främlingar utan människor vi litar på) samt granskat varje del av skyddet. Så det känns riktigt, riktigt bra måste jag säga.

2 kommentarer:

  1. Vi har en brio kombi och förutom att vi tyckte liggdelen blev för trång för fort och att chassit var lite brett så är vi super nöjda. Just att man kan lyfta ut liggdelen och ta in den om bebis sover =).
    Lycka till.
    Kramen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag reflekterade faktiskt över den smala liggdelen på Happyn, och tyckte den såg smalare ut än den på Kombin. Så då blir säkert Happyn alldeles för smal för fort. Tack för din kommentar! :)

      Radera