tisdag 26 mars 2013

Sexy Mama

Känner mig som jag vet inte vad just idag. För det mesta njuter jag av att vara gravid och känner mig kurvig, vacker och kvinnlig. Men sedan kommer det dagar då jag känner mig stor och otymplig och så osexig som bara är möjligt. Detta händer t.ex. då:


  • Jag ställer mig på vågen och konstaterar att jag nog inte är en av dessa exemplariska personer som går upp 10-12 kg under graviditeten. Har redan gått upp ca. 14 kg och då är de kommande veckorna de då bebisen ökar som mest i vikt. Borde kanske inte noja så mycket över sånt eftersom jag varit ganska smal från början, och då brukar man ju gå upp lite mera i vikt, men varför skall det stå överallt att en graviditet egentligen väger 12 kg. Alltid dessa 12 kg!
  • Jag vaknar på morgonen och drar på mig stödstrumporna och korsetten som jag skaffade i måndags. Halleluja, så sexig man kan känna sig.
  • Kollegan påpekar att jag börjar se "frodig" ut. Om man måste ta till trädgårdsterminologin har man nog svårt att hitta något fint att säga.
  • När jag nyser, och första tanken är: "Shit, kissade jag nyss på mig?".

1 kommentar:

  1. Jag gick upp 34 kg. Så allt är relativt. Ta det lugnt. Njut så länge det varar. Och 12 kg My ASS det är verkligen individuellt.
    Kram

    SvaraRadera